RAILWAY TEST AND INNOVATION CENTER

Välkommen till vårt 6 km långa testspår i Tortuna, västerås

Railway Test and Innovation Center är också en hub där vi samarbetar med testspår världen över - med det stora målet att gynna svenska järnvägsteknologiska lösningar.

På Järnvägsklustret värdesätter vi innovation och utveckling i järnvägsbranschen. RTIC – Railway Test and Innovation Center är ett nav för företag inom järnvägssektorn som vill testa och utveckla sina innovativa idéer och teknologier.

Beläget strax utanför Västerås, en timme från Stockholm hittar du RTIC – en bekväm och tillgänglig plats för olika test- och forskningsaktiviteter.

RTIC testspår erbjuder 6 kilometer järnväg för att testa er innovation. Testcentret fungerar som en praktisk och kontrollerad miljö för att utvärdera nya idéer och tekniker relaterade till järnvägsindustrin.

Vårt uppdrag är att erbjuda järnvägsindustrin avancerade produkter som gör det möjligt för dess personal att arbeta mer effektivt och intelligent.

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats. Läs mer.