Strainlabs, ny medlem i Järnvägsklustret

Järnvägsklustret är glada över att välkomna Strainlabs som det senaste tillskottet till vårt kluster. Med deras banbrytande trådlösa och automatiserade förbelastningsövervakningssystem har de tagit fram en svensk IndTech-lösning som spelar en direkt roll i framväxten av Industry 4.0.

Så här kommenterar Lars Öberg, Operations Manager på Strainlabs bolagets anslutning i klustret:

-Vi ser att vårt Strainlabssystem ökar tillgänglighet, säkerhet och förenklar underhåll. Vi vet att järnvägsindustrin har ett stort fokus på digitalisering för att ta emot en ständigt ökande nyttjandegrad av infrastrukturen och vi är gärna en del av lösningen. Vi ser att Järnvägsklustret med sitt engagemang och breda community kan ge oss nya möjligheter i en industri redo för förändringar.

Genom att gå med i Järnvägsklustret öppnar Strainlabs upp dörrarna till en värld av samarbete och utbyte av kunskap och erfarenheter. Tillsammans med klustrets medlemmar har de möjlighet att forma framtidens järnvägsindustri och vara drivkraften bakom den digitala transformationen.

Med Strainlabs innovativa teknologi och Järnvägsklustrets samlade expertis ser vi fram emot att se hur samarbetet kommer att främja utvecklingen av smarta och hållbara lösningar för järnvägssektorn. Tillsammans kan vi driva fram förändring och möta de utmaningar som ligger framför oss.Dela detta inlägg

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats. Läs mer.