Svenska Strainlabs och Railway Metrics nominerade till ERCI Innovation Awards

Svenska Strainlabs och Railway Metrics har av Järnvägsklustret valts ut att representera Sverige under ERCI Innovation Awards som årligen arrangeras av European Railway Cluster Initiative. Denna prestigefyllda utmärkelse erkänner och belönar företag som levererar innovativa lösningar och bidrar till framsteg inom järnvägsindustrin.

Två bolag som bidrar till att driva framåt järnvägsindustrin samt öka dess konkurrenskraft och hållbarhet

Strainlabs är en ledande aktör inom teknik och mjukvara för övervakning av järnvägsinfrastruktur. Genom att utnyttja avancerad sensorteknologi och datadriven analys erbjuder företaget lösningar för att övervaka och analysera spårsystem, broar, tunnlar och andra kritiska komponenter i järnvägsnätet. Strainlabs har gjort betydande framsteg inom områden som prediktivt underhåll och riskbedömning, vilket möjliggör tidig upptäckt av potentiella problem och därigenom minskar avbrott och ökar driftsäkerheten.

Railway Metrics tillhandahåller avancerade analysverktyg för järnvägsoperatörer och underhållsorganisationer. Genom att samla in och analysera omfattande datamängder erbjuder Railway Metrics insikter och förbättringsmöjligheter för att optimera prestanda, kapacitetsutnyttjande och säkerhet inom järnvägstransport. Företagets verktyg och algoritmer har visat sig vara effektiva vid att förutse och hantera störningar i realtid samt optimera underhållsstrategier för att minska kostnader och förbättra tillgängligheten för järnvägssystem.

Genom att vara nominerade till ERCI Innovation Awards får bolagen möjlighet att visa upp sina framstående prestationer och innovationer för en bred publik av järnvägsföretag och experter.

ERCI Innovation Awards är en betydande utmärkelse inom järnvägssektorn och syftar till att uppmärksamma företag och projekt som har demonstrerat exceptionell teknisk utveckling, forskning och innovativa lösningar inom järnvägsrelaterade områden. Genom att delta i denna tävling befinner sig Strain Labs och Railway Metrics i sällskap med andra ledande företag och organisationer som strävar efter att främja framsteg inom järnvägsindustrin.

Nedan följer Järnvägsklustrets nomineringar:

Strainlabs: Det är med stor glädje Järnvägsklustret, i ett nationellt urval, valt att nominera Strainlabs till det prestigefyllda ERCI Innovation Awards, arrangerat av European Railway Cluster Initiative. Bolaget har med sin framstående mjukvara för övervakning av järnvägsinfrastruktur visat på enastående teknisk utveckling inom järnvägssektorn. Genom sina betydande framsteg inom områden som prediktivt underhåll och riskbedömning har Strainlabs möjliggjort tidig upptäckt av potentiella problem, vilket i sin tur ökar driftsäkerheten.

Strainlabs har visat en stark vilja att främja framsteg inom järnvägsindustrin genom sin innovativa approach. Deras engagemang för att förbättra järnvägstransportens pålitlighet och effektivitet är tydlig. Genom att leverera exceptionella lösningar har de bidragit till att forma framtidens järnvägssystem.

Vi är stolta över att få se Strainlabs representera Sverige under ERCI Innovation Awards, som kommer att äga rum under Trakomässan i Gdansk, Polen, i september 2023.

Railway Metrics: Det är med stor glädje som Järnvägsklustret valt ut Railway Metrics att delta vid den internationella tävlingen ERCI Innovation Awards, anordnat av European Railway Cluster Initiative.

Railway Metrics har banat väg för betydande framsteg inom områden som prediktivt underhåll och riskbedömning. Genom sina imponerande insatser har de möjliggjort tidig upptäckt av potentiella problem och därmed ökat driftsäkerheten. Med sitt innovativa tillvägagångssätt och starka engagemang för att förbättra järnvägstransportens pålitlighet och effektivitet har Railway Metrics visat sig vara en viktig del i utvecklingen av järnvägsindustrin.

Vi är glada över att se Railway Metrics representera Sverige under ERCI Innovation Awards, som kommer att äga rum under Trakomässan i Gdansk, Polen, i september 2023. Deras banbrytande lösningar och engagemang inom järnvägssektorn är otroligt inspirerande. Vi gratulerar Railway Metrics till deras välförtjänta plats bland de nominerade i ERCI Innovation Awards.

Dela detta inlägg

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats. Läs mer.