ERCI Innovation Awards

ERCI Innovation Awards 2024 syftar till att främja innovativa projekt, tjänster eller produkter som implementeras av företag (tillverkare eller tjänsteleverantörer) för att möta behoven inom järnvägssektorn i Europa (både frakt och passagerartrafik).

Priserna arrangeras av ERCI (European Railway Clusters Initiative), det europeiska nätverket för innovativa järnvägskluster.

I år kommer två kategorier att belönas: ett produkt-, tjänst- eller projekt från ett SME (små och medelstora företag) och ett produkt-, tjänst- eller projekt från ett stort företag. Efter att vinnarna i SME- och stora företagskategorierna har utsetts kommer juryn att tilldela ett särskilt pris ”Coup de Coeur” bland de återstående sökandena.

Se till att lämna in din ansökan snarast men senast den 20e maj 2024.

Järnvägsklustrets styrelseledamot Mikael Hjort är ansvarig för ansökningarna som kommer in. Vid eventuella frågor vänligen kontakta honom på mikael.hjorth@mdu.se.


Nedan finner du regler och ansökan.

Dela detta inlägg

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats. Läs mer.