Laddar in

World Congress on Railway Research 2022 - WCRR

  • 06 jun 08:00 - 10 jun 19:00
  • Birmingham, England

World Congress on Railway Research (WCRR) är världens största internationella kongress för järnvägsforskning, grundad av SNCF (Frankrike), DB AG (Tyskland), Trenitalia (Italien), RTRI (Japan), RSSB (UK), TTCI (USA). ) och UIC.

WCRR hölls första gången 1994, värd för SNCF, och det kommande WCRR 2022 i Storbritannien kommer att vara den 13:e kongressen. WCRR har från början syftat till att ge möjligheter till en överblick över den järnvägstekniska utvecklingen och att diskutera dess framtida inriktning ur ledningsperspektivet för världens järnvägsoperatörer. WCRR är den enda tvärtematiska kongressen i världen som är tillägnad ämnet om innovation inom järnvägssektorn, och vänder sig till alla från järnvägsföretag till industri och forskningsinstitutioner.

WCRR 2022, som kommer att hållas i Birmingham, Storbritannien från 6 – 10 juni 2022, kommer att vara en stor sammankomst för den globala järnvägsforsknings- och innovationsgemenskapen för att utbyta idéer, och kommer också att vara ett utmärkt tillfälle att presentera din organisations teknologi för järnvägsexperter från hela världen.

För frågor och intresse hör av dig till Petra Ärlsjö, petra.arlsjo@jarnvagsklustret.se, Tfn 0709-450270 innan den 16 februari för att säkerställa din plats.

Anmälan till evenemang

Kommande aktiviteter

B2B möten och kunskapsutbyte i Danmark

06 sep 08:00 - 08 sep 17:00 Utforska synergier mellan järnvägs-, rymd- och säkerhetsområdet.
Läs mer